Waarom een beplantingsplan?

23 mrt 2021

Een beplantingsplan kan u helpen uw tuin precies zo in te richten naar uw eigen wensen. Bij Studio Nova vragen wij altijd eerst aan onze klanten een eigen Pinterest/Moodboard te maken. Dit nemen wij mee als inspiratie voor uw tuin. Wij starten vanuit deze basis en zullen altijd een uniek plan opleveren. Er bestaan duizenden soorten vaste planten, siergrassen, hagen en bomen. Wij zullen altijd beplanting hergebruiken wanneer kan en zorgen er tevens voor dat uw tuin elk seizoen bloeit en de beplanting bij elkaar past. Wist u dat wij op onze Instagram pagina elke dag een plant delen ter inspiratie? Bekijk deze hier.

Het specifieke beplantingsplan bestaat uit een plantenboekje, hierin ziet u meerdere afbeeldingen per vaste plant, siergras, haag en/of boom. Vanuit hier maken wij een overzicht met het aantal planten voor uw tuin. Dit overzicht wordt rechtstreeks door de samenwerkende hovenier overgenomen, zij kunnen er dus gelijk mee aan de slag. Natuurlijk bent u er vrij in welke hovenier u kiest, alleen zullen wij u altijd de beste hovenier adviseren bij ons gemaakte plan.

Als laatste zullen wij bij Studio Nova het gespecialiseerde plan in 2D voor u op te maken. Bekijk de kosten voor het maken van een beplantingsplan op onze tarieven pagina.