Beplantingsplan Nova

Nova tuinen aanwezig op 25 jarig jubileum de Markies

28 sep 2020

Deze week wordt het 25-jarig jubileum gevierd van de woonwinkel aan de De Joncheerelaan, met een mini fair op zaterdag 19 september.
“De winkel werd 25 jaar geleden opgericht door mijn moeder, mevrouw Gerrits. Na jaren te hebben samengewerkt, zit ik nu sinds twee jaar op de zaak”, geeft Linda aan. “En het leuke is dat mijn oudste dochter Iris nu mij helpt in de winkel.”

De Markies heeft een mooie collectie landelijke woonaccessoires en meubels, Maar ook voor een industriële look kunt u bij de dames terecht. Ook steeds meer invloeden uit de Scandinavische landen met merken als Madam Stoltz, Tinek en Broste zijn te vinden bij De Markies.
Om het pand ten volle te benutten, is vorig jaar de bovenverdieping erbij betrokken. “We willen de klanten een duidelijk plaatje geven hoe het er bij hen thuis uit kan zien. We hebben verschillende stijlkamers, met de verf die we verkopen op de muren. In combinatie met de meubels kan men zien hoe het thuis kan worden. En dat gaat zo beter dan met een kleurenstaaltje.”
De kracht van De Markies is dat klanten in een ongedwongen sfeer even rond kunnen ‘neuzen’. Een ander belangrijk punt bij De Markies is service. “Wij willen gewoon dat een klant met een tevreden gevoel naar huis gaat en kan genieten van een vernieuwd interieur dat volledig bij hem of haar past.” Er wordt daarom niet moeilijk gedaan met ruilen.

Wie even bij wil komen van het ‘rondneuzen’, kan terecht in de thee- en koffieschenkerij, met een keuze uit meer dan 35 soorten thee. Wat dacht u van het geheim van Toetanchamon, de tuin van Monet of Het straatje van Nijverdal? “U kunt in de theekamer genieten van een heerlijke kop thee of koffie met vers gebakken koek en cake erbij. En als het weer het toelaat kunt u genieten van al dit lekkers in onze theetuin.”
Het 25-jarig bestaan van De Markies wordt zaterdag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur gevierd met een mini fair, met brocante en een theeproeverij. Ook is er een imker aanwezig, iemand met kaas en nootjes, Nova tuinontwerpen en Aspen spices proeverij.

Meer weten? Bezoek de winkel aan de De Joncheerelaan 136 of kijk op woonwinkeldemarkies.nl