Verlichtingsplan laten maken

Om ook 's avonds te genieten van uw droomtuin

Een verlichtingsplan voor uw tuin laten maken? Dan bent u bij Ontwerpstudio Nova aan het juiste adres! Op basis van uw wensen ontwerpen we een lichtplan op maat, waarmee u uw buitenruimte ook ’s avonds laat schitteren. De juiste verlichting creëert immers meer diepte, sfeer en beleving in uw tuin! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en kom met ons in contact. Wij kijken ernaar uit om samen u de tuin van uw dromen te ontwerpen!

De juiste tuinverlichting voor uw tuin met een lichtplan op maat

Wanneer de zon ondergaat, hoeft de schoonheid van uw tuin niet te verdwijnen. Met een lichtplan op maat weet je welke tuinverlichting je moet kiezen en wat de optimale plek is voor iedere lamp. In een gedetailleerde 2D en/of 3D tekening van uw buitenruimte ziet u precies op welke manier u uw tuin optimaal verlicht en hoe dit er in de werkelijkheid uit komt te zien. Zo heeft u een duidelijk beeld van de verlichting die u moet (laten) plaatsen.

Verlichtingsplan tuin

De voordelen van een goed ontworpen verlichtingsplan

Met een maatwerk lichtplan voor uw tuin ontdekt u hoe lichtbronnen zo efficiënt mogelijk kunnen worden ingezet. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw tuin ook als het donker is straalt, maar creëert ook een veilige buitenomgeving. Een verlichte tuin is namelijk minder aantrekkelijk voor inbrekers en verkleint daarnaast de kans op struikel- of valpartijen van uzelf en uw gasten. Bovendien weet u, of de hovenier, met een gedetailleerd lichtplan precies hoe en waar de verlichting geplaatst moet worden bij het aanleggen van uw tuin.

Verlichtingsplan tuin

Kosten verlichtingsplan tuin

De kosten voor een verlichtingsplan zijn afhankelijk van de grote van je tuin. Hieronder vind je een greep uit onze tarieven. Wil je meer informatie of heb je een ander vraagstuk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor het plannen van een gratis kennismakingsgesprek. We zijn er klaar voor om jouw droomproject te verwezenlijken.

Verlichtingsplan

Verlichtingsplan
Verlichtingsplan
Verlichtingsplan

Small

150m2
€ 195

Medium

150 tot 500m2
€ 295

Large

500 tot 1000m2
€ 395

Extra Large

+1000m2
Op aanvraag

Laat direct uw lichtplan maken!

Bij Ontwerpstudio Nova specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte verlichtingsplannen die uw tuin naar een hoger niveau brengt. Ons team staat klaar voor een ontwerp dat de veiligheid, schoonheid en functionaliteit van uw tuin verhoogt. Klaar om uw droomtuin te ontwerpen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Lichtplan tuin