Interieurplan Hellendoorn

Interieur > Binnenhuis

BEGANE GROND WOONHUIS – De opdrachtgevers van dit interieurproject wilden graag een duidelijk beeld van hoe hun huis er uit zou komen te zien. De indeling van de wanden stonden al vast dus wat zijn de mogelijkheden binnen deze kaders? Het was vooral belangrijk dat het interieur rust uitstraalt, daarom is er gekozen voor rustige en natuurlijke kleuren, zoals: beige en hout.

Om het geheel wat meer kracht uit te laten stralen zijn er zwarte accenten (zoals de eettafelstoelen, kleine salontafels en rail met spots) toegevoegd. In de keuken (die volledig omringt is door de tuin) staat de grote ovalen eettafel centraal, de vorm van de eettafel komt goed tot zijn recht in deze rechthoekige ruimte en zo is er genoeg ruimte voor het hele gezin.

In de woonkamer ligt de focus op de lange wand met de tv, haard en maatwerk kast. De grote wandkast springt er hier vooral uit door zijn donkere kleur, dit zorgt voor sfeer en balans in de ruimte. Er is gekozen om de raambekleden overal op de zelfde manier terug te laten komen zodat het zowel binnen als buiten een eenheid vormt.

ONTWERPSTUDIO NOVA heeft gezorgd voor:

  • Interieurontwerp
  • Tuinontwerp
  • Buitenhuisontwerp