Interieurplan kantoorpand Haarle

Voor onze samenwerkingspartner Puur Hoveniers hebben wij onlangs een uniek interieurplan mogen ontwikkelen. Een geweldig project, waarbij groen, fris en huiselijk dé kernwoorden zijn. Het pand bestaat uit een boven- en onder verdieping. Aan ons de taak om deze – zowel in sfeer als uitstraling – samen te brengen.

De kantoorruimtes
Om de werkplekken te scheiden van de vergadertafel hebben we een ‘groene’ scheiding gemaakt. Voor de akoestiek werd er een groot tapijt op de vloer gelegd en aan de wand was er ruimte voor grote tekeningen, bevestigd door middel van magneten. Opvallende lampen werden strategisch geplaatst om de hoogte te benadrukken. Net zoals dat het hoge plafond van de ruimte geaccentueerd werd door een hoek in het plafond te schilderen.

Een uniek detail is dat de opdrachtgever een oude kast van sentimentele waarde koesterde en deze graag in het interieur terug wilde laten komen. Het opknappen van deze kast was een leuke uitdaging, maar door deze in de kleur van de muur te trekken, werd het een prachtig nieuw element in het geheel.

De bedrijfskantine
Aangezien het om een hoveniersbedrijf gaat, was er uiteraard veel groen aanwezig in de bedrijfskantine. Een akoestische wand, ruimte voor ontspanning en een voetbaltafel maakten het een fijne plek om te vertoeven. Ook hier werd de groenstrook als natuurlijke scheiding tussen ruimtes toegepast, en er was zelfs een bar voor de vrijdagmiddag borrel. Proost!

Op de hoogte blijven
van onze trends?
Volg Nova en schrijf je in!

Grafisch vormgever | Eigenaar van Merkwaardig ontwerp

Neem nu gelijk contact op
met Astrid om de mogelijkheden
te bespreken! Klik hier