Architectuur

Wanneer de binnen- en buitenruimte in balans zijn

Jouw droom ontmoet onze kunde

Onze taak is om jouw droom werkelijkheid te maken. Kies voor jouw droomhuis – ontworpen voor jou persoonlijk met een visueel beeld van de uiteindelijke bouw. We komen bij je langs. We bespreken jouw ideeën, mogelijkheden en opties. We zorgen dat we op dezelfde pagina zitten zodat we altijd ontwikkelen aan de hand van jóuw wens. We nemen praktische elementen mee. We overwegen punten uit de tuin en schetsen een beeld van de mogelijk te benutten ruimte. We meten op wat nodig is en leggen je uit wie je later in het proces in de arm kan nemen. Ondertussen houden we je op de hoogte en krijg je van ons te horen wat je precies kan verwachten.

Architectuur

De visuele 2- of 3D uitwerking

Dromen is één, uitwerken is twee. Wij slaan de brug tussen jouw droomwoning en het complete ontwerp daarvan. Visueel en bouwtechnisch volmaakt. We vangen ideeën over aan- en ombouw in een ontwerp naar jouw wens. We nemen daarin materialen mee. Denken na over textuur en de praktische werking ervan. Kies je voor hardhout, steen, of kunststof? De ruimten moeten esthetisch aantrekkelijk zijn, én moeten passen in het dagelijks gebruik. Wij gaan voor je aan de slag.

Architectuur

Jouw droombeeld compleet

Wanneer we al je wensen hebben meegenomen en we aan alle eisen voldoen, delen we onze ontwerpen en bouwtekeningen met je. Je krijgt het 2- of 3D ontwerp aangeleverd om in te kunnen zetten. We helpen je graag aan een aannemer – we blijven beschikbaar voor jou en blijven naar wens betrokken. Onze deur staat open om contact op te nemen en advies te vragen. We werken samen om tot jouw perfecte thuis te komen. Ga voor een samenhangend geheel dat in balans is.

Nova outdoor Hellendoorn

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven
van onze trends?
Volg Nova en schrijf je in!