Interieur projecten

Niets is zo persoonlijk als jouw interieur. Het weerspiegelt wie je bent, waar je voor staat. Maar vooral is het datgeen wat jouw huis tot een thuis maakt. Waar je met je geliefden lacht, speelt en liefhebt. Misschien droom je van een gezellige woonkamer met open haard en grote boekenkast, of juist van een strakke keuken met kookeiland en bar. Hoe dan ook, bij Ontwerpstudio Nova zorgen we ervoor dat jouw interieurontwerp aansluit op al jouw wensen en behoeften.

Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan gauw een kijkje bij onze interieurprojecten en laat je inspireren.

Interieurplan Ommen

Deze unieke woning was nog helemaal casco op het moment dat wij achter onze tekentafel schoven. De eigenaar had echter wél een duidelijke visie voor ogen: een Amerikaans hotelgevoel, rijk en chique.

Interieurplan kantoorpand Haarle

Voor onze samenwerkingspartner Puur Hoveniers hebben wij onlangs een uniek interieurplan mogen ontwikkelen. Een geweldig project, waarbij groen, fris en huiselijk dé kernwoorden zijn.

Interieurplan Den Ham

Het woonhuis straalt rust uit door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De bewoners hebben veel gereisd en dat zie je terug in de wereldkaart op de muur – een uniek detail.

Interieurplan Coevorden

Bij dit project is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen om een warme en gezellige sfeer te creëren. Er is gekozen voor tinten die passen bij het landelijke karakter van de omgeving en het huis zelf.

Interieurplan Oldenzaal

Deze nieuwe vleugel werd pas later aan het huis toegevoegd. Wat opvalt zijn de verschillende niveaus en de grote ramen. Een goede keuze, want op deze manier wordt de prachtige tuin betrokken bij de binnenruimte.

Interieurplan Nijverdal

Deze authentieke woonboerderij word omgetoverd tot een droomwoning. Aan ons de vraag om mee te denken over deze royale leef keuken.

Interieurplan Diepenheim

De basis van deze indeling is een houten box in het midden van het appartement. In deze box bevinden zich de natte en technische ruimtes zoals de badkamer, wasmachine, toilet etc.

Interieurplan hellendoorn door ontwerpstudio Nova

Om het geheel wat meer kracht uit te laten stralen zijn er zwarte accenten (zoals de eettafelstoelen, kleine salontafels en rail met spots) toegevoegd.