De ontwerpstudio van Overijssel

Ontwerpstudio Nova, voorheen bekend als Nova Tuinen, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van droomtuinen, -woningen en -interieurs. Ons doel? Een creatieve plek creëren waar verschillende disciplines samenwerken aan de meest unieke ontwerpen voor tuinen, interieurs en woningen.

Ons team bestaat uit zzp’ers die zich hebben aangesloten bij Ontwerpbureau Nova. Een groot goed, want op deze manier bundelen we de krachten van verschillende specialisten waaronder (tuin)architecten en een interieurontwerper. Dit stelt ons in staat om elk vraagstuk op het gebied van wonen, werken en interieur aan te pakken. Graag stellen we ons aan je voor.

Richard de Jong

Aangenaam, ik ben Richard en ik ben al meer dan 20 jaar de trotse eigenaar van Ontwerpstudio Nova – met ongelooflijk veel passie en plezier. Mijn missie is om onze klanten te ontzorgen en te verbazen met een ontwerp dat hun stoutste dromen overstijgt. Ik vertaal dromen naar papier en creëer een ontwerp waarin alles samenkomt: gevoel, beleving en schoonheid. Mijn atelier noem ik dan ook wel eens gekscherend een dromenfabriek, maar wel één met realistische doelen en uitvoerbare plannen.

Mariëtte ter Haar

Hallo, ik ben Mariette ter Haar, ondernemer, strateeg en commercieel brein. Toen ik vijf jaar geleden bij Ontwerpstudio Nova begon, wist ik vrijwel niets van tuinen. Maar nu – vijf jaar later – heb ik zóveel geleerd en gezien dat er een hele nieuwe wereld voor me is opgegaan. Vol enthousiasme ondersteun ik Richard op strategische en commercieel gebied, zodat hij zich kan bezighouden met zijn passie: Het ontwerpen van droomtuinen, -interieurs en -woningen.

Isa Bergboer

Hoi, mijn naam is Isa, eigenaar van Contrast Interieurontwerp. Voor de interieurprojecten van Ontwerpstudio Nova wordt Contrast Interieurontwerp ingehuurd. Met mijn passie voor interieur voorzie ik elke ruimte van een verassing. De interieurstijl van Ontwerpstudio Nova is kunst, veel planten en met oog voor het contact met de tuin.

Astrid Nieuwenhuis

Hey! Ik ben Astrid, eigenaar van Merkwaardig ontwerp, gevestigd in Nijverdal. Als conceptueel grafisch ontwerper ondersteun ik Ontwerpstudio Nova op het gebied van grafisch werk. Dit betekent onder andere dat ik onze ontwerpen omzet naar 2D en 3D visuals en ze voorzie van nét dat beetje extra. Een gave klus, dat ik met erg veel passie en plezier uitvoer.

Grafisch vormgever | Eigenaar van Merkwaardig ontwerp

Anne Tijhof

Ik ben Anne, de trotse eigenaar van TA Creatives & Design. Mijn specialiteiten zijn het ontwerpen van interieurs, het maken van kunst en het geven van kleuradvies. Bij Ontwerpstudio Nova zet ik mijn talenten in om unieke interieurs te ontwerpen en visualiseren. Je begrijpt: Mijn creativiteit kan ik hier goed kwijt!