De ontwerpstudio van Overijssel

Ontwerpstudio Nova, voorheen bekend als Nova Tuinen, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het creëren van droomtuinen, -woningen en -interieurs. Ons doel? Een creatieve plek creëren waar verschillende disciplines samenwerken aan de meest unieke ontwerpen voor tuinen, interieurs en woningen.

Ons team bestaat uit experts. Eén groot goed, want op deze manier bundelen we de krachten van verschillende specialisten waaronder (tuin)architecten en een interieurontwerper. Dit stelt ons in staat om elk vraagstuk op het gebied van wonen, werken en interieur aan te pakken. Graag stellen we ons aan je voor.

Richard de Jong

Aangenaam, ik ben Richard en ik ben al meer dan 20 jaar de trotse eigenaar van Ontwerpstudio Nova – met ongelooflijk veel passie en plezier. Mijn missie is om onze klanten te ontzorgen en te verbazen met een ontwerp dat de verwachtingen overtreft. Ik vertaal dromen naar papier en creëer een ontwerp waarin alles samenkomt: gevoel, beleving en schoonheid. Mijn atelier noem ik dan ook wel eens gekscherend een dromenfabriek, maar wel één met realistische doelen en uitvoerbare plannen.

Lees meer over Richard >

Richard de Jong

Mariëtte ter Haar

Hallo, ik ben Mariette ter Haar, ondernemer, strateeg en commercieel brein. Toen ik vijf jaar geleden bij Ontwerpstudio Nova begon, wist ik vrijwel niets van tuinen. Maar nu – vijf jaar later – heb ik zóveel geleerd en gezien dat er een hele nieuwe wereld voor me is opgegaan. Vol enthousiasme ondersteun ik Richard op strategische en commercieel gebied, zodat hij zich kan bezighouden met zijn passie: Het ontwerpen van droomtuinen, -interieurs en -woningen.

Anne Tijhof

Ik ben Anne. Mijn specialiteiten zijn het ontwerpen van interieurs, het maken van kunst en het geven van kleuradvies. Bij Ontwerpstudio Nova zet ik mijn talenten in om unieke interieurs te ontwerpen en visualiseren. Je begrijpt: Mijn creativiteit kan ik hier goed kwijt!