Een tuinontwerp om van te dromen

Laat jouw droomtuin maken met een gedetailleerd 3D ontwerp. Wij ontwerpen jouw tuin volledig op maat en je ontvangt niet alleen een stilstaand 3D ontwerp, maar ook een unieke 3D video van jouw nieuwe tuin. Nieuwsgierig? Lees verder!

Tuinontwerp laten maken, van droom tot uitvoering

Op zoek naar een ervaren tuinontwerper voor het laten maken van een tuinontwerp op maat? Een vertaling van jouw dromen naar een gedetailleerd 3D ontwerp voor je tuin, waarbij je wensen en de mogelijkheden van jouw buitenruimte perfect in balans worden gebracht? Ontwerpstudio Nova is dé bestemming voor het verwezenlijken van al je tuindromen! Van droom tot ontwerp, van ontwerp tot uitvoering. Wij gaan graag met je om tafel om je wensen te bespreken. Hoe werkt dit proces? Je leest het hieronder.

Dromen bespreken, inmeten én koffie

Allereerst vinden we het erg leuk je te leren kennen! Voordat we het eventuele tuinontwerp gaan maken, komen we graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we al je wensen en dromen. Een moodboard helpt ons een duidelijk idee te krijgen van welke stijl jij enthousiast wordt. Zo’n collage vragen we je daarom vooraf te maken, zodat we deze tijdens het intakegesprek kunnen doornemen. Naast de ideeën die we krijgen vanuit het moodboard, weten we vaak ook al veel te herleiden uit de details bij je thuis. Kortom, het creatieve proces begint al direct! Voor het maken van een maatwerk tuinontwerp is het belangrijk dat we de beschikbare ruimte duidelijk in kaart hebben. Daarom meten we ook direct je tuin in, inventariseren we de ruimte én adviseren we graag over hoveniers. Een prachtig tuinontwerp laten maken is immers de eerste stap, maar de daadwerkelijke realisatie van deze droomtuin is de volgende. Wij werken al jaren met top hoveniers door heel Nederland, die exclusieve en hoogwaardige tuinen opleveren. Indien gewenst, vertellen we je graag meer over hun werkwijzen.

Creëren maar!

Na de kennismaking gaan onze tuinarchitecten direct aan de slag. Het maken van een tuinontwerp op maat begint met een eerste schets. We leggen de focus op indeling, vlakverdeling, beleving – met als doel: jou verrassen! Pas als wij écht tevreden zijn, plannen we een nieuwe afspraak voor het presenteren van het ontwerp. Door middel van een uitgebreid 2D en/of 3D tuinontwerp nemen we je mee in het plan van jouw nieuwe droomtuin. Uiteraard krijg je alle tijd om de inzichten op je te laten inwerken en feedback te verzamelen. Eventuele op- of aanmerkingen horen we dan ook graag, zodat we samen tot het gewenste resultaat komen!

3D tuinontwerp op maat

Jouw droomontwerp in 2D én 3D

Wanneer alle feedback verwerkt is, ronden we het ontwerp af en ontvang je het unieke 2D en 3D ontwerp van jouw droomtuin van ons. Helemaal enthousiast en klaar om de tuin te realiseren? Dan is een gevolg mogelijk in de vorm van het laten maken van een verlichtingsplan en/of een beplantingsplan? Deze proberen we binnen twee weken aan te leveren. Hierna is het volledige tuinontwerp gemaakt en is het ontwerpproces afgerond. Je kunt dus met de hovenier aan de slag met de realisatie van je tuin! Natuurlijk staan we voor je klaar en kun je te allen tijde contact met ons opnemen voor advies en al je vragen.

De voordelen van een gedetailleerd 3D ontwerp van jouw nieuwe tuin

Als je een 3D tuinontwerp op maat laat maken, kies je voor enorm veel gemak tijdens het aanlegproces. Dankzij een gedetailleerd 3D ontwerp zie je precies hoe jouw droomtuin er straks uit komt te zien en worden verkeerde verwachtingen voorkomen. Zo is het vanaf het begin duidelijk voor jullie zelf én voor de hovenier. Zo ben je verzekerd van een gestroomlijnd tuinaanleg proces.

Van 3D tuinontwerp naar realisatie

Het allermooiste aan ons werk, is als het op maat gemaakte tuinontwerp gerealiseerd is en we het resultaat in het echt kunnen bewonderen. Vanuit Ontwerpstudio Nova zijn we dan ook erg betrokken bij bij het gehele proces van ontwerp tot aanleg en realisatie. We adviseren graag en kunnen niet wachten om jullie droomtuin in het echt te zien.

Tuinontwerp

Daag ons uit

Tuinontwerp laten maken?

Klaar om jouw droomtuin te laten ontwerpen? Neemt dan contact op. Wij gaan graag de uitdaging aan! Dit is wat je krijgt bij Ontwerpstudio Nova:

  • 2D tuinontwerp
  • 3D tuinontwerp stilstaand
  • 3D tuinontwerp video
  • Verlichtingsplan
  • Beplantingsplan
  • Beregeningsplan
Realisatie tuinontwerp

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven
van onze trends?
Volg Nova en schrijf je in!