Tuin projecten

Een tuin is samengesteld uit diverse elementen en omvat vele aspecten. Misschien maakt een overkapping, zwembad of buitenkeuken deel uit van jouw ideale tuin. Of misschien wil je wel een boomgaard, een zwemvijver, binnentuin, daktuin, poolhouse, complete wellnessruimte en/of bijentuin.

Bij Ontwerpstudio Nova zorgen we ervoor dat al jouw wensen worden meegenomen in het tuinontwerp. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan gauw een kijkje bij onze projecten en laat je inspireren.

Tuinontwerp Wijnen

Wij kregen de vraag om een bestaande tuin om te toveren, omdat de gezinssamenstelling was veranderd en de tuin daardoor niet langer aan de behoeften voldeed. Daarnaast was de tuin “op”.

Tuinontwerp Marokko

In samenwerking met Green Art Solution – een gerenommeerde tuinontwerper – hebben wij dit unieke ontwerp gemaakt voor een tuin in Marokko. Palmbomen, een azuurblauwe zee: aan inspiratie geen gebrek!

Tuinontwerp Nijverdal

Voor dit project ontwikkelden wij een ontwerp voor een landschapstuin: passend bij de prachtige woning én beeldschone natuur.

Vooraanzicht zorgcentrum Tilburg

Zorgcentrum Tilburg

Het cortenstaal in dit tuinontwerp geeft symmetrie aan de tuin en zorgt bovendien voor een rustieke tuin-look.

Wellnesstuin Diepenheim

Met meerdere terrassen, een zitkuil, wandelpaden en een vijver met vlonder kan je het hele jaar door genieten van je eigen tuin.

Tuin met zwemvijver Aalsmeer

Bij deze moderne woning hoort een moderne tuin. Er is gekozen voor Red Cedar Wood van Awood aan de gevel van het huis.

Middelgrote tuin Borne

In dit tuinontwerp is er gekozen voor strakke lijnen. Met staptegels, sierlijke beplanting en houten pergola’s in de voortuin en verschillende terrassen in de achtertuin.

Kleine tuin Enter

Voor deze tuin van 100m2 is een tuinontwerp gemaakt inclusief een buitenhuis waar in de zomer heerlijk gegeten en gedronken kan worden met vrienden.

Daktuin ontwerp meppel

De aankleding van het terras is eindeloos. In dit tuinontwerp is er gekozen voor bloembakken en meubels van Atelier Vierkant.

Tuinontwerp bedrijfstuin Wierden

De beplanting is relatief eenvoudig, maar juist door veel grassen en bollen te gebruiken is het effect met de grote Schellevis tegels, de klinkers en de brede treden.

Tuinontwerp bedrijfstuin Haarlem

De entree van dit tuinontwerp is chiquer gemaakt door o.a. de brede treden, het waterornament en een nieuwe indeling van de parkeerplekken.

Geïnspireerd geraakt? Naast tuinontwerpen, maken wij ook verlichtingsplannen voor uw tuin en zelfs interieurontwerpen. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Op de hoogte blijven
van onze trends?
Volg Nova en schrijf je in!