Interieurplan Coevorden

Bij dit project is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen om een warme en gezellige sfeer te creëren. Er is gekozen voor tinten die passen bij het landelijke karakter van de omgeving en het huis zelf. Denk hierbij aan aardetinten zoals beige en bruin, maar ook aan natuurlijke materialen zoals hout.

De houten keuken en bar zijn dan ook opvallende elementen in het ontwerp en passen perfect bij het landelijke thema. Ook de openhaard is een belangrijk onderdeel en zorgt voor een gezellige sfeer in zowel de woonkamer als de keuken – er is namelijk gekozen voor een doorkijkhaart. Het orgel is een uniek element in de kamer en is geschilderd in dezelfde kleur als de muur, waardoor het niet teveel opvalt maar wel nog steeds een prominente plek inneemt.

Het lichtplan is ook meegenomen in het ontwerp en zorgt ervoor dat de natuurlijke kleuren en materialen nog beter tot hun recht komen. Het uitzicht naar buiten is erg belangrijk omdat de bewoners landelijk wonen en van het vergezicht willen genieten. Kortom, door gebruik te maken van natuurlijke kleuren en materialen is er een warme en gezellige sfeer gecreëerd die past bij het landelijke karakter van de omgeving en het huis.

Op de hoogte blijven
van onze trends?
Volg Nova en schrijf je in!

Neem nu gelijk contact op
met Isa om de mogelijkheden
te bespreken! Klik hier