Tuinontwerp Wijnen

In het interieurontwerp van deze woning is er veelal gekozen voor maatwerk. Er moest namelijk veel kastruimte gecreëerd worden en er was ook behoefte aan een ruimte voor de hobby, namelijk fietsen. Om optimaal gebruik te maken van de Duitse knuffelmuren, waarbij de verwarmingsbuizen door de muren lopen, is er gekozen voor een komvormige bank. Dat wordt optimaal genieten van de heerlijke warmte.

Alle meubels en voorzieningen zijn op maat gemaakt, zoals de keuken, tafel en er is zelfs gekozen voor het veranderen van ramen in deuren – en andersom. De klant was dan ook aangenaam verrast door dit voorstel. Om het grote gezin in de keuken kwijt te kunnen, is er ook zitruimte gecreëerd in de vensterbank, wat multifunctioneel is.

Er zijn muren opengebroken en een kast is in de garage geschoven, terwijl er in een andere ruimte inbouwkasten zijn gecreëerd. In het ontwerp hebben we rekening gehouden met verschillende invloeden, zoals de functionaliteit uit Duitsland en de unieke vormen uit Marokko. Dit zorgt voor een chique en moderne uitstraling, waarbij alle kleuren bij elkaar passen en het geheel tot een uniek ontwerp maken.

Wij kregen de vraag om een bestaande tuin om te toveren, omdat de gezinssamenstelling was veranderd en de tuin daardoor niet langer aan de behoeften voldeed. Daarnaast was de tuin “op”. Om het gevoel van binnen en buiten in elkaar over te laten lopen, is de tuin ontworpen in combinatie met het interieurontwerp.

Er is eerst gekeken naar de onbenutte ruimte op het dak van de kelder. Om deze ruimte te benutten, is er een grote vlonder op geplaatst. Daarnaast hebben we het terras juist een stuk van de woning geplaatst, om zo meer groen tussen het terras en de woning te creëren.

De grote bakken zijn precies boven de pilaren in de kelder geïnstalleerd, zodat er meer gewicht kon worden gebruikt. Het resultaat is een prachtige tuin die naadloos overgaat in het interieur van de woning.

Ook een tuinontwerp laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Neem nu gelijk contact op
met Isa om de mogelijkheden
te bespreken! Klik hier