Richard de Jong

Tuinontwerper & eigenaar van Studio Nova

Richard de Jong, trotse oprichter en eigenaar van Studio Nova, ontwerpt al meer dan 20 jaar de meest uiteenlopende tuinen met ongelooflijk veel passie en plezier. Het bedrijf van Richard is ontstaan door de gedachtegang om voor klanten het gehele ontwerpproces te verzorgen en daarmee de klant volledig te ontzorgen. Het team bestaat uit zzp’ers die hun krachten bundelen. Op deze manier is het Ontwerpstudio Nova team in staat om ieder vraagstuk op het gebied van wonen, werken en interieur aan te pakken.

Over Richard de Jong

Richard de Jong is zijn loopbaan begonnen in 1989 in de tuinaanleg. Na een tijd werkzaam geweest te zijn als ontwerper bij een gerenommeerd hoveniersbedrijf heeft hij in 2003 zijn loopbaan als zelfstandig ontwerper voortgezet. Hierbij is het leveren van kwaliteit de allerhoogste prioriteit van Richard. Door intensief samen te werken met de beste hoveniers is zijn bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig ontwerpbureau, waarbij alle disciplines aan bod komen. Zo kan Richard de Jong met zijn bureau voor u het interieurontwerp, het tuinontwerp en de architectuur van uw bijgebouw of woning verzorgen.

Richard de Jong

Richard zijn missie

Het is Richard zijn missie om bij te dragen aan meer duurzame tuinen in Nederland en een beter milieu. Iedereen moet gaan inzien hoe mooi een tuin kan zijn en hoeveel plezier je uit je tuin kunt halen.

Richard de Jong

Naast Ontwerpstudio Nova is Richard de Jong samen met Mariëtte ter Haar en Devin Poorterman in 2024 Nova Outdoor begonnen. Nova Outdoor verzorgt voor haar klanten het gehele afstylingsproces. Terrassen worden ingericht en lichtplannen worden in de praktijk gebracht door levering en montage in de projecten. Wederom staat de ontzorging bij Nova Outdoor hoog in het vaandel!

Meer weten over Richard de Jong? Neem dan contact met me op!