Een tuinontwerp om van te dromen

Wij ontwerpen jouw buitenruimte met gevoel – op detail.

Aan de slag met jouw tuinontwerp, van droom tot uitvoering

Op zoek naar een uniek tuinontwerp waarin gevoel, sfeer en creativiteit de boventoon voeren? Een ontwerp dat niet alleen een lust is voor het oog, maar ook comfortabel leeft én waarin rekening gehouden wordt met de kleinste – maar oh zo belangrijke – details? Wij gaan graag met je om tafel om dát te realiseren. Hoe wij precies te werk gaan?
Hieronder vertellen we je meer over het ontwerpproces.

Dromen bespreken, inmeten én koffie

Leuk om kennis te maken! We komen graag bij je langs voor een inspirerend intakegesprek waarin we al je wensen en dromen bespreken. Voorafgaand aan het gesprek vragen we je een moodboard te maken, die we tijdens onze afspraak doornemen. Maar vaak weten we je smaak al te herleiden door kleine details. Een schilderij, kussen op de bank of uniek meubelstuk: het creatieve proces begint nú al te stromen. Ook meten we de tuin bij je in, inventariseren we de ruimte én geven we advies over hoveniers. Wij werken namelijk al jaren samen met top hoveniers door heel Nederland en vertellen je – indien wenselijk – graag meer over hun werkwijzen.

Tuinontwerp

Creëren maar!

Onze tuinarchitecten gaan aan de slag met het maken van het tuinontwerp; de eerste schets. We leggen de focus op indeling, vlakverdeling, beleving – met als doel: jou verrassen. Alleen het beste ontwerp wordt gepresenteerd, want waarom zouden we voor minder gaan? Middels een 2D en/of 3D ontwerp nemen we je mee in het plan, zodat je alvast je toekomstige droomtuin kunt ervaren. Vervolgens krijg je alle tijd om het tuinontwerp op je te laten inwerken en om eventuele op- en/of aanmerkingen met ons te delen.

Tuinontwerp

Jouw droomontwerp

Is alle feedback verwerkt? Dan is het moment daar en delen we het definitieve ontwerp met je. Uiteraard in een uniek 2D en/of 3D ontwerp. Op detail. Kies je naderhand ook voor een verlichtingsplan en een beplantingsplan? Dan leveren we deze binnen twee weken aan. Hierna is het ontwerpproces afgerond en kun je – samen met de hovenier – aan de slag met realiseren van het ontwerp. Uiteraard blijven wij graag betrokken, en mag je altijd contact opnemen voor advies en vragen.

Tuinontwerp

Tarieven

Bekijk hieronder onze tarieven voor een compleet tuinontwerp op maat. Je ontvangt hierbij een 2D ontwerp, 3D ontwerp, 3D film, verlichtingsplan én beplantingsplan. Kortom, het complete pakket voor je nieuwe tuin!

tuin

tuin
tuin
Complete tuinontwerp pakket

Small

0 - 100 m²
€1500 ex. btw

Medium

101 - 500 m²
€2500 ex. btw

Large

501 - 1000 m²
€3500 ex. btw

Extra large

1001+ m²
€4500 ex. btw

Volg ons op Instagram

Op de hoogte blijven
van onze trends?
Volg Nova en schrijf je in!