Tuin met zwemvijver Aalsmeer

Schaduw, zon en zomerterras
Red Cedar hout van Awood beslaat de gevel van het huis. De droge, hardhouten naaldhoutsoort is geschikt voor overkappingen en plaatsingen buitenshuis. Deze tuin kent meerdere terrassen die variatie bieden om de schaduw, zon en lange warme zomeravonden op te zoeken.

Pergola’s – combineer materiaal met groen
De pergola’s bij het terras bieden zowel beschutting als bescherming en zijn tevens multifunctioneel: hang bijvoorbeeld een zonnedoek, hangmat of tuinverlichting aan de pergola. Ook kan je kiezen om de pergola te bekleden met blauwe regen! Zo krijgt het een natuurlijke, wat wildere groene uitstraling. Bepaal zelf hoe groen of functioneel de tuin wordt.

Moderne zwemvijver
Een natuurlijke zwemvijver past bij deze woning met modern tuinontwerp, zoals hier in Aalsmeer. Het ontwerp van dit nog te realiseren buitenhuis, biedt alle functionaliteiten voor een fijne werkplek. Het past compleet bij het flexibele thuiswerken zoals we dat nu kennen. Deze buitenwerkplek geeft een prachtig uitzicht en bovendien rust.

Op de hoogte blijven
van onze trends?
Volg Nova en schrijf je in!

Geïnspireerd geraakt? Naast het laten maken van een tuinontwerp, kun je ook door ons een lichtplan laten maken. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Neem nu gelijk contact op
met Isa om de mogelijkheden
te bespreken! Klik hier