Tuinontwerp Nijverdal

Voor dit project ontwikkelden wij een ontwerp voor een landschapstuin: passend bij de prachtige woning én beeldschone natuur. Ons ontwerp kenmerkt zich door de manier waarop we de omgeving rondom het huis hebben gecultiveerd. Dat wil zeggen: We hebben ervoor gezorgd dat er dicht bij de woning veel verschillende plantensoorten worden gebruikt, naarmate je verder van het huis af komt, wordt de tuin ‘landschapperig’ waardoor onderhoud hier tot een minimum wordt beperkt.

De tuin past mooi in de omgeving doordat we gebruik hebben gemaakt van inheemse beplanting. Het architectonische ontwerp van het huis is al fantastisch, met het huis op een voetstuk, maar we wilden graag het terras vergroten. Daarom de keuze om een zwevende bank in het ontwerp op te nemen.

Het hoofdterras hebben we een halve meter laten zakken, zodat je over het meubilair heen- en niet tegen de meubels aan kijkt. Je wilt immers van de natuur genieten en van de prachtige tuin.

Geïnspireerd geraakt? Naast het laten maken van een tuinontwerp op maat, kun je ook door ons een lichtplan laten maken. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Grafisch vormgever | Eigenaar van Merkwaardig ontwerp

Neem nu gelijk contact op
met Astrid om de mogelijkheden
te bespreken! Klik hier